divendres, 9 d’abril del 2010

Adopció en primera persona, Sabadell 08-04-2010

Dijous 8 d'abril l'Anna Badia i la Iolanda Serrano han estat a GAMA, el centre de psicologia, logopedia i educació que enguany celebra el 10è aniversari de la seva fundació i del qual l'Anna en té una particular vinculació.
Ha estat una jornada compartida amb pares, professionals i persones adoptades  a l'entorn del fet adoptiu i la vivència personal que comporta.  
L'ambient acollidor, les emocions a flor de pell ens han permés un cop més ser testimonis de la nostra condició d'adoptats i ens ha permés alçar la VEU per ajudar als pares a entendre millor als seus fills.
Quina quantitat de complicitat sorgeix cada vegada que descobrim en els altres sentiments i emocions que ens son conegudes i que no sabem explicar prou bé...  Júlia, Eloi, Olga, Montse, m'ha agradat molt conèixeus. 

Des de la Veu dels Adoptats, volem agraïr a GAMA la invitació per participar en els actes del vostre 10è aniversari.  Mònica, Anna, gràcies!!


L'Anna Badia i la Iolanda Serrano abans de la xerrada.

3 comentaris:

eloiblog ha dit...

Aquests tipus d'iniciatives son les que us fan tan especials.
Gracies Ana,Iolanda,Monica,Carina,Montse i a tots els que varem estar presents.
La unica cosa que m'indigna es que al dia seguent vaig comprar el DIARI DE SABADELL, el diari local d'on es va fer la conferencia i no varen tenir nassos a dedicar un article en un acte com akest.
A veure si d'una vegada i per totes la societat dona importancia en temes tan importants com akests.

Montserrat ha dit...

Mil gracies a tots i a totes.
Va ser un plaer compartir aquella xerrada amb tots vosaltres, que esperem que no sigui la última.
I un petó per aquelles mares adoptives que van asistir acompanyades de les seves filles, i que em van fer sentir com una mare “acabada d´estrenar” amb moltes coses per aprendre. Veure´les a elles, amb les seves filles, veure la emoció d´unes i altres, la manera com es miraven, l´amor que hagi havia, va ser increíble. Tant de bó, el meu fill em miri així quan sigui gran.
Montse i Xavi

Gama ha dit...

Moltes gràcies a l'Anna i la Iolanda per permetre'ns "entrar" a les seves vides i experiències i fer-nos emocionar a tots!